First Degree Fitness romaskine Apollo Pro V

Artikel.nr FDF-APPV
På lager
Spørg om fragtomkostningerne
Levering via spedition
-0%
Vejl. Pris*
Tidligere pris
kr. 14.451,00

Fitshop's vurdering
Udstyr
Holdbarhed
Bevægelse
 • Ny First Degree PLUS V tank
 • Meget stabil vand-romaskine med ramme af træ og stål
 • Patenteret modstandssystem med 4 trin: Meget høj maksimal modstand, ved hjælp af Adjustable Resistance (AR) ændres basismodstanden med en enkel drejning på den gule knap.
 • KinoMap-kompatibel
 • Ergonomisk greb, så belastning af håndled og underarme minimeres
 • Rullebørster: Selvrensende løbeskinne
 • Slidstærkt remtræk – rolig bevægelse, ren, støjsvag, vedligeholdelsesfri
 • Justerbare fodstøtter med separate fodstropper for perfekt position og optimal støtte under rotræningen
 • Blødt, kontureret sæde, kører meget støjsvagt på skinnen
 • Stor og brugervenlig konsol, informerer permanent om træningsdistance, træningstid, åretagsfrekvens, samlet distance, kalorieforbrug, watt etc.
 • Pulsmåling er også mulig (nødvendigt pulsbælte samt modtager fås som tilbehør)
 • Vandtank i robust polykarbonat
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Opstillingsmål - First Degree Fitness romaskine Apollo Pro V: (L) 213.5 cm x (B) 55 cm x (H) 54 cm
  sammenklappet - First Degree Fitness romaskine Apollo Pro V: (L) 54 cm x (B) 55 cm x (H) 213 cm

First Degree Fitness romaskine Apollo Pro V er en romaskine med vandmodstand og stabil ramme af amerikansk asketræ og stål til professionel brug.
Vandmodstanden og det glidende remtræk gør robevægelsen på First Degree Fitness romaskine Apollo Pro V støjsvag og jævn. Derduover kan du stille First Degree Fitness romaskine Apollo Pro V på højkant når du er færdig med at træne, og dermed spare plads, når den ikke er i brug.

Apollo Pro Plus V – velkendt kvalitet med endnu mere modstand

First Degree Fitness romaskine Apollo Pro V er lavet af eksklusivt asketræ i kombination med en meget robust stålramme. Den høje kvalitet gør romaskinen velegnet til professionel brug i fitnesscentre. Stålramme konstruktionen gør, at romaskinen kan belastes med op til 150 kg. Med det nye remtræk er din træning endnu mere behagelig, støjsvag og flydende. Det ekstra lange træktov hjælper dig med at opnå en endnu højere trækfrekvens.
Det ergonomisk formede trækgreb og kuglelejrede sæde afrunder First Degree Fitness romaskine Apollo Pro Vs design og funktionaliteten.
Apollo Plus V har et dobbeltank-vandmodstandssystem. Med det nye system kan du generere op til 15% mere modstand end ved forgængermodellen.

LCD Monitor og Bluetooth kompatibel

Med den nye LCD-monitor fra First Degree Fitness kan du ikke kun se alle relevante træningsdata såsom tid, strækning, 500 m-mellemtid, åretag i minuttet, indstillet modstand, kalorier i timen eller måle ydelsen i watt – du kan også forbinde den med din smartphone eller tablet. Sådan kan du til enhver tid holde øje med dine træningsdata og successer.


Ønsker du at se nærmere på vores andre modeller, kan du se alle vores romaskiner med vandmodstand her,
og hele vores sortiment af romaskiner her.

Yderligere informationer om denne garanti finder du i producentens garantibetingelser. Produktgarantien er en garanti, som gives af fabrikanten og har ingen indflydelse på dine rettigheder som forbruger jf. den danske købelov om reklamationsret.

Producentgaranti MekanikMonitorRammekonstruktionTankSlitagedele
Hjemmebrug 3 år2 år5 år3 år12 måneder
Semiprof. brug 3 år2 år5 år3 år12 måneder
Prof. benyttelse 3 år2 år5 år3 år12 måneder

Din bedømmelse er gemt
Der er desværre opstået en fejl. Venligst tjek dine data.Fitshop tester alle motionsredskaber grundigt. Derefter vurderer vores team, som består af idrætsuddannede medarbejdere, aktive sportsmænd og service-teknikere med mange års erfaringer, produkterne i de forskellige kategorier. Ved hjælp af Sport-Tiedjes vurderinger kan du lettere sammenligne produkterne med hinanden og finde frem til dét træningsredskab, som passer til din træning. .
motionsredskaber
Prøv redskaberne personligt i butikken nu!
68x i Europa
Europas Nr. 1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
68x i Europa