First Degree Fitness romaskine Viking PRO Plus V

Artikel.nr FDF-VKPV
 • På lager
 • Forsendelse- og leveringsbetingelser: Spørg om fragtomkostningerne
Vores pris
Nu I dag kr. 14.841,00
inklusive 25% moms
Fitshop's vurdering
Udstyr
Holdbarhed
Bevægelse
 • Levering via UPS
 • Ny First Degree PLUS V Tank med 5 modstandstrin
 • Ny Bluetooth-monitor
 • Romaskine af amerikansk asketræ af bedste kvalitet!
 • Lækker forarbejdning af træet med finslibning samt anvendelse af to lag lak
 • Meget robust stelkonstruktion; ekstremt modstandsdygtig forarbejdning
 • Øverste del af stellet er udformet af et enkelt stykke buet træ (ingen skruesamlinger og lign.) – giver maksimal stabilitet!
 • Meget høj maksimal modstand
 • Intet ”dødt” punkt: Tredobbelt-stålvingehjul giver en direkte og konsekvent modstand under hele åretaget
 • Adjustable Resistance (AR): Ændring af basismodstanden ved enkel drejning på den gule knap
 • Vandtank i robust polykarbonat
 • 11,5 cm høje, meget torsionsfaste sideskinner: perfekt egnet til ambitiøs hjemmetræning og professionel træning!
 • Slidstærkt remtræk – rolig bevægelse, ren, støjsvag, vedligeholdelsesfri
 • Justerbare fodstøtter med separate fodstropper for perfekt position og optimal fastholdelse under rotræningen
 • Fodstøtter med vinklede plader for optimalt fodfæste
 • Komfortabelt, ergonomisk sæde med struktureret skridsikker løbeflade
 • Ekstra langt træktov giver mulighed for hurtigere returløb og høj åretagsfrekvens
 • KinoMap-kompatibel
 • Ergonomisk håndtag med perfekt greb til kraftige åretag
 • Transporthjul, så den nemt og hurtigt kan pakkes væk
 • Stor konsol, der er let at betjene, informerer permanent om træningsdistance, træningstid, 500 m-tid, åretagsfrekvens, samlet distance, kalorieforbrug pr. time, watt, puls (ekstraudstyr)
 • Træningscomputer tager højde for indstillingen af modstanden (vandmængden), hvorved data som kalorieforbrug kan oplyse mere nøjagtigt
 • Kan stilles på højkant og spare plads
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Opstillingsmål - First Degree Fitness romaskine Viking PRO Plus V: (L) 213.5 cm x (B) 55 cm x (H) 54 cm
  sammenklappet - First Degree Fitness romaskine Viking PRO Plus V: (L) 54 cm x (B) 55 cm x (H) 213 cm

Håndværkskunst kombineret med førsteklasses amerikansk asketræ!

Med Viking PRO tilbyder First Degree Fitness sin absolut bedste og mest stabile romaskine med træstel. First Degree Fitness romaskine Viking PRO Plus V, der er fremstillet af amerikansk asketræ, kombinerer brugervenlige features med en lang række indstillingsmuligheder og kan dermed tilbyde alle roere den bedste romaskine i sin klasse uafhængigt af højde og evner. Går ikke på kompromis med kvalitet og holdbarhed og First Degree Fitness romaskine Viking PRO Plus V tilbyder derfor en direkte og konsekvent modstand, friktionsfri løbeskinne, et slidstærkt remtræk og en modstandsdygtig konstruktion.

I modsætning til andre romaskiner på markedet er det øverste stel på Viking PRO-romaskinen formet af et enkelt stykke buet træ. Skruesamlinger, der med tiden vil kunne løsne sig, anvendes ikke her. Derved opnår den øverste del af stellet et smukt look og er dermed fantastisk stabil. I forbindelse med sideskinnerne, der med en højde på 11,5 cm ikke kun er 2,5 cm højere end dem på Apollo Hybrid AR-romaskinen men også er dobbelt så torsionsfaste, får First Degree Fitness romaskine Viking PRO Plus V selv ved intensiv brug af professionelle roere ingen bøjninger. Dermed er der garanti for en meget lang levetid. Med den lækre, håndlakerede finish bliver First Degree Fitness romaskine Viking PRO Plus V et perfekt, optisk tiltalende fitnessredskab, der vil passe flot ind i ethvert boligmiljø.

Ligesom de andre romaskiner fra First Degree Fitness, har First Degree Fitness romaskine Viking PRO Plus V også et vandmodstandssystem, der giver en naturlig fornemmelse af roning, som var det på vandet: Jo kraftigere dine åretag er, jo kraftigere er modstanden. Takket være den patenterede AR (Adjustable Resistance)-funktion kan basismodstanden derved nemt justeres. Perfekt egnet til intervaltræning og også ideel til familien, så alle kan starte på deres eget kondiniveau.

First Degree Fitness-romaskiner - det er detaljerne, der gør forskellen.

På fodstøtterne giver let vinklede plader under hver fodbalde et yderst godt fodfæste; desuden bidrager de til hurtigere, kraftigere stød med benene i udgangs-/trækfasen.

Udstyret fuldendes af et overskueligt LCD-display, der giver oplysninger om de vigtigste træningsparametre, f.eks. om træningsdistance, træningstid, 500 m-tid, åretagsfrekvens, samlet distance, kalorieforbrug pr. time etc.!


Ønsker du at se nærmere på vores andre modeller, kan du se alle vores romaskiner med vandmodstand her,
og hele vores sortiment af romaskiner her.

Yderligere informationer om denne garanti finder du i producentens garantibetingelser. Produktgarantien er en garanti, som gives af fabrikanten og har ingen indflydelse på dine rettigheder som forbruger jf. den danske købelov om reklamationsret.

Producentgaranti MekanikMonitorRammekonstruktionTankSlitagedele
Hjemmebrug 3 år2 år5 år3 år12 måneder
Semiprof. brug 3 år2 år5 år3 år12 måneder
Prof. benyttelse 3 år2 år5 år3 år12 måneder

Din bedømmelse er gemt
Der er desværre opstået en fejl. Venligst tjek dine data.
5
122
4
14
3
2
2
3
1
0

4.81 af 5 stjerner

(141 Kundebedømmelser)

Fitshop's vurdering
Udstyr
Holdbarhed
Bevægelse

Skriv en produktbedømmelse og vind en gavekupon på 3700,00 DKK eller erstatning af købsprisen. Du vælger selv!

Ultimativ ro fornemmelse
0 persons found this review helpful
Viking PRO Plus V er for mig den ultimative romaskine af følgende årsager: - Sædet kører let og stabilt på fire hjul. Det giver en stabil- og relativ støjsvag udøvelse af roøvelsen som man kender singlesculler eller tilsvarende på vand. Det første giver en fantastastisk fornemmelse af lethed sammenlignet med ro-maskiner, der kører på een skinne. Det sidste er rart, hvis man som mig vil se tv, høre podcast eller andet under sin workout. - Modstanden opnåes med vand i tanken. Det bidrager til den ægte fornemmelse og giver en meget behagelig modstand. Viking Pro udmærker sig endvidere ved at have 5 modtandsniveauer. Der veksles mellem hvert niveau ved justering på en knap. Det er lige så enkelt som på de klassiske magnetiske romaskiner. - Design, finish og kvalitet er et møbel værdigt. Det er vigtigt for mig fordi maskinen står i et rum, der også benyttes til andre formål. Det er tilmed let at stille Viking Pro V i lodret position så gulvet frigøres og man i stedet for fornemmelsen af en reol eller lign. i smuk amerikansk ask.... [læs mere]
0 persons found this review helpful
Hurtig levering ude foran min hoveddør, og så hjalp de endda med at bære den ind, hvor den skulle stå. Det ved jeg nu ikke, om er noget, man altid vil kunne forvente, men det var i hvertfald virkelig god service! Maskinen er rigtig god og står flot, så den er lige til at bruge.
0 persons found this review helpful
Fornemt produkt fra first degree, nemt at samle og med god modstand, i hvertfald til alt det jeg skal bruge her hjeme
0 persons found this review helpful
Den smukkeste romaskine! Perfekt når man bor i mindre lejlighed, hvor den, som et pænt møbel, står fremme i stuen. Nem at flytte og sætte på højkant. Lyden af bølgeskvulp er vidunderlig - og tilmed nabovenlig. Høj kvalitet hele vejen igennem. God komfort og stilling under træning. Leveres usamlet, men samles let på ca 30 min med medfølgende værktøj. Alle pengene værd. Kan varmt anbefales!
0 persons found this review helpful
Super enkel, at indstille, det er bare og ro løs. Super nem, at flytte rundt på og sætte op på højkant ind til væg og vippe ned på gulvet igen. Det fede ved romaskinen er, at man bliver udfordret i meget højere grad end ved en Concept maskine. Komforten i sædet er i top, håndtaget er behageligt, at trække i, alt i alt en lækker romaskine som fungerer super fint. Man kan både ro interval, distance m.m. Displayet er nemt at betjene og at aflæse, nemt at overskue samt at følge med i sin progression.... [læs mere]
0 persons found this review helpful
Super nem at samle (ca. 1/2 time) Dejlig lydløs, man hører kun vandets brusen. Nem at håndtere når den skal stilles til side. Kan varmt anbefales.
0 persons found this review helpful
Leveres usamlet, men enkelt og hurtigt at sætte sammen, og så er det bare op på \"slæden\" og komme i gang. Men husk at komme vand på. Der er leveret en lille plastic \"hævert\" til at påfylde vandet -lidt besværligt, når det skal 17 liter på. Brug i stedet en tragt. Købte i øvrigt drikkevand på flaske fra Aldi, så var jeg sikker på, at det er vand uden store kalkmængder. Når romaskinen er i gang, så er det en fryd for øret at lytte til bølger. Maskine forekommer at være godt gedigent kram, der kan bruges i mange år.... [læs mere]
Viking Pro V: Schönheit die begeistert
1 person found this review helpful
Vielen Dank für die ausführlich und vergleichende Beratung in Braunschweig. Wir haben verschiedene Rudergräte ausprobiert und uns schließlich für das VIKING PRO V entschieden. Mit der Einstellung der verschiedene Level kann jeder innerhalb unserer Familie seinen eigenen Level nutzen. Guter Sitz, angenehme Griffe, schönes Design, hochwertig, robust und schnell zu verstauen. Sehr zu empfehlen ist sich das Rudergerät mit zusätzlichen 'Wackelbrettern' auszustatten. Die Rückenstabilität wird bei mir 'Vielsitzer' von Tag zu Tag besser. Alles richtig gemacht.... [læs mere]
Schwinn Speedbike IC8
0 persons found this review helpful
Das Speedbike IC8 kann man alleine in kurzer Zeit aufbauen. Es ist sehr gut verarbeitet. Damit ich im Winter weiterhin mit dem Rad trainieren kann ist das Speedbike IC8 sehr gut geeignet. Es ist Platzsparend in jeder Ecke hinzustellen.
Verkaufsberatung
0 persons found this review helpful
Erhielten im Fachgeschäft in Bern (Schweiz) eine kompetente und freundliche Beratung, konnten die verschiedenen Rudergeräte testen und der Verkäufer hatte Verständnis, dass wir uns nochmals Gedanken machen wollten. Das Angebot kam innert Stunden, ausführlich zusammengestellt per e-mail als PDF. Auf weitere Fragen erhielten wir sofort per e-mail eine ausführliche Rückmeldung und sachlich formulierte Vorschläge/Varianten. Schade, dass die Lagerbevorratung für so einen grossen internationalen Händler eher bescheiden ist und wir uns nun einige Wochen auf das Gerät gedulden müssen. Dann purzeln die überzähligen Kilos wohl erst auf oder nach Weihnachten :-).... [læs mere]


Fitshop tester alle motionsredskaber grundigt. Derefter vurderer vores team, som består af idrætsuddannede medarbejdere, aktive sportsmænd og service-teknikere med mange års erfaringer, produkterne i de forskellige kategorier. Ved hjælp af Sport-Tiedjes vurderinger kan du lettere sammenligne produkterne med hinanden og finde frem til dét træningsredskab, som passer til din træning. .
motionsredskaber
Prøv redskaberne personligt i butikken nu!
67x i Europa
Europas Nr. 1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
67x i Europa