Giboard sæt

Artikel.nr GIB-20414
På lager
Forsendelse- og leveringsbetingelser: Vælg en variant
Levering via DHL
-0%
Vejl. Pris fra
Tidligere pris fra
fra kr. 1.563,00

Produktvideo
  • Vinder af ISPO Gold Award 2021
  • Nyeste udvikling inden for slackline-området
  • Slackline til brug derhjemme, på farten eller til at tage med
  • Velegnet til alle aldersgrupper
  • Lækker kvalitet
  • Made in EU, fremstillet af lokalt bøgetræ, uden brug af metaldele
  • Innovativt og modulopbygget låse- og spændesystem
  • Boards med forskellige slacklines til enhver sværhedsgrad
  • Moderne design
  • App-adgang og gratis online-kurser
  • Vægt: 3,5 kg

Giboard sæt: Slackline-workouts hjemme i stuen

Giboard sæt er den nyeste udvikling på slackline-området og har masser af muligheder og en utrolig høj underholdningsværdi. Både på den mindste plads derhjemme og på farten er dette Gibbon-board med sin lave vægt på kun 3,5 kg let at transportere og meget nemt at gemme væk og kombinerer både fun og lifestyle.
Denne slackline er ca. 100 cm lang og velegnet til alle aldersgrupper. Et andet særligt kendetegn er den lækre fremstillingskvalitet på Gibbon-boards, der fremstilles i Europa af bæredygtigt fældet bøgetræ og helt uden brug af metaldele. Det innovative modulopbyggede låse- og spændesystem er også overbevisende.

Perfekt design – vinder af ISPO Gold Awards

Hvert board har et virkelig trendy design og fås i forskellige farver. Dette board er virkelig iøjnefaldende på skaterrampen, eller når du mødes med dine venner. Med det enkle, afslappede design tiltrækker det sig opmærksomhed på en afslappet måde.
Det særlige ved dette board er desuden, at formgivningen og materialet skaber en afslappet affjedringseffekt. Dette giver mulighed for dynamiske moves samt tricks og skåner samtidig leddene. Med sin lave opstillingshøjde er Giboard sæt tilgængelig for alle aldersgrupper.
Med sin høje grad af nytænkning og det nye design blev Giboard sæt i 2021 kåret som vinder af ISPO Gold Awards i segmentet Running & Fitness.

Boards til alle sværhedsgrader

Gibbon tilbyder forskellige boards til forskellige sværhedsgrader:
Board Ceasar: Board Ceasar er udstyret med en Jibline-slackline og anvendes blandt andet er erfarne slackline-brugere, der kan udføre forskellige tricks og spring på denne slackline.
Board Bonzo: På Bonzo-boardet er der monteret en Classicline-slackline – den mest solgte slackline i verden. Slacklines egner sig både til begyndere og øvede.
Board Roots Rocker: På Roots Rocker-boardet er der monteret et Travelline-remspænde. Travelline er varianten med den mindste modstand og har et meget smukt design.

Gratis online-hold og app-adgang

Ud over Giboard sæt tilbydes der også adgang til en app, hvor der findes mange tips, forskellige øvelser og gratis onlinehold.

For forbrugeren gælder almene lovpligtige reklamationsregler.


Din bedømmelse er gemt
Der er desværre opstået en fejl. Venligst tjek dine data.
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

0 af 5 stjerner

(0 Kundebedømmelser)



Skriv den første bedømmelse!

Fitshop tester alle motionsredskaber grundigt. Derefter vurderer vores team, som består af idrætsuddannede medarbejdere, aktive sportsmænd og service-teknikere med mange års erfaringer, produkterne i de forskellige kategorier. Ved hjælp af Sport-Tiedjes vurderinger kan du lettere sammenligne produkterne med hinanden og finde frem til dét træningsredskab, som passer til din træning. .
motionsredskaber
Prøv redskaberne personligt i butikken nu!
67x i Europa
Europas Nr. 1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
67x i Europa