filter

Køb Slacklines hos Fitshop - Europas nr. 1 inden for hjemmefitness

Kom i form med Slacklines til rigtig gode priser hos Fitshop!
Fitshop tester alle motionsredskaber grundigt. Derefter vurderer vores team, som består af idrætsuddannede medarbejdere, aktive sportsmænd og service-teknikere med mange års erfaringer, produkterne i de forskellige kategorier. Ved hjælp af Sport-Tiedjes vurderinger kan du lettere sammenligne produkterne med hinanden og finde frem til dét træningsredskab, som passer til din træning. .

Hvad er en slackline?

Slacklines er løse bånd, som spændes mellem to fikseringspunkter. Som befæstningspunkter benytter man som regel to træer med en afstand på 15 - 25 m. Slacklining er en blanding af balance, koordination og koncentration. Slacklines blev opfundet i begyndelsen af 80'erne af bjergbestigere i USA. Sidenhen er slacklines blevet berømte i stigende grad over hele verden.

Slacklines kan opdeles i forskellige kategorier

  • Den mest kendte slags Slacklines er lowlines hhv. tricklines. Den let spændte line hænger mellem knæ- og hoftehøjde.
  • Jumplines er derimod spændt hårdt, så det er muligt at lave bla. salti på dem.
  • Slacklines, som er spændes over vand betegnes for waterlines . Det er meget svært at orientere sig, da der ikke er nogen faste fokuceringspunkter i baggrunden som man kan stile efter.
  • Highlines spændes op i større højder og må kun benyttes med tilsvarende sikring.
  • Long Lines er ekstrem lange slacklines, som kan have længder på op til 100 m.

Hvordan bruger man en slackline?

Når du har spændt din slackline op mellem to træer, er det nu tid til at bevæge dig op på linen og finde balancen. Til at starte med, vil din træning bestå af simpelt hen at blive stående uden at miste balancen. Hurtigt vil din balance - og koordinationsevne dog forbedres, og det er nu tid til at lave forskellige tricks på linen. Internettet bugner af videoer, der viser, hvordan du kommer i gang med at lave tricks på din slackline, så du vil altid have træningsvariation ved hånden. Slacklining er blevet utrolig populært blandt den yngre generation, og hele familien kan få glæde af det fællesskab og sjov, der kan opstå i haven eller ved at medbringe en slackline til en gåtur i skoven.

Pas på træerne

For at kunne etablere slacklining på lang sigt er varig beskyttelse meget vigtigt. Derfor skal du huske at beskytte træernes bark, hvis du bruger dem som befæstningspunkter. Sættene fra Slackline-Tools indeholder en egnet beskyttelse til træerne i deres leveringsomfang, mens beskyttelsen fra Gibbon kun fås som ekstraudstyr.
motionsredskaber
Prøv redskaberne personligt i butikken nu!
67x i Europa
Europas Nr. 1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
67x i Europa