Taurus Multi Smith

Artikel.nr TF-MS
 • På lager
 • Forsendelse- og leveringsbetingelser: Spørg om fragtomkostningerne
Nu I dag kr. 15.623,00
inklusive 25% moms
Fitshop's vurdering
Udstyr
Stabilitet
Træningsmuligheder
justering
 • Levering via pakkeservice
Taurus Multi Smith

Taurus Multi Smith

 • Omfattende multimaskine Smith-maskine, justerbare kabeltræk og mange andre features
 • Maksimal sikkerhed Styret vægtstang med avanceret sikkerhedssystem
Taurus Multi Smith PriserTaurus Multi Smith Priser
Taurus Multi Smith Det helt centrale: Den styrede vægtstang

Det helt centrale: Den styrede vægtstang

Det centrale i multimaskinen er en Smith-maskine med 14 forskellige indstillinger i højden. Vægtstangen kan hurtigt og sikkert hægtes fast og egner sig derved perfekt til begyndere inden for styrketræning. Den giver samtidig mulighed for øvelser, der går lige til præstationsgrænsen. Den styrede vægtstang hjælper dig med at udføre dine øvelser rent og giver mulighed for målrettede belastninger af enkelte muskelområder.
Taurus Multi Smith 6 stationer – 7 attachments

6 stationer – 7 attachments

Rundt om Smith-maskinen fordeler der sig 5 andre træningsstationer. Det dobbelte kabeltræk er det perfekte supplement til styret vægtstangstræning. Træn med din egen vægt på dipstationen, benrullen eller armhævningsstationen. Anvend sikkerhedsholderne med de individuelle placeringer til din frie vægtstangstræning, eller styrk dine skuldermuskler under træningen på landmine-udstyret/core-træneren.
Taurus Multi Smith Dobbelt kabeltræk

Dobbelt kabeltræk

Uden tvivl et af de mest fantastiske features: Kan justeres i 22 trin og er ved fuld udtrækning knap 2 meter langt – kabeltrækket giver dig den største bevægelsesfrihed og masser af anvendelsesmuligheder. Kvalitetstrisser samt nylonbelagt stålkabel sikrer et jævnt træk samtidig med konstant modstand. Kabeltrækket belastes med 50 mm-vægtskiver og kan derved indstilles meget præcist.
Taurus Multi Smith Absolut optimal sikkerhed

Absolut optimal sikkerhed

Med Taurus Multi Smith træner du sikkert og uafhængigt. En vigtig sikkerhedsfaktor ved træning uden træningsmakker: Den dobbelte sikkerhedsmekanisme på Smith-maskinen. Også under fri vægttræning giver dette rack optimal beskyttelse. Højdejusterbare sikkerhedsholdere – Bar-Catcher og J-hooks – kan anbringes individuelt. Alle attachments på Multi Smith er udstyret med ekstra sikkerhedsstifter.

 • Én maskine – tusindvis af muligheder: Taurus Smith Machine til maksimal præstation ved træning derhjemme!
 • Styret og fri vægtstangstræning på én og samme maskine!
 • Vægtstangen på Smith-stativet kan indstilles i 14 forskellige højder
 • Station 1 – Smith-maskine: En styret vægtstang med sikkerhedskrog, til begyndere og professionelle, der gerne vil lægge lidt ekstra på – den perfekte station til squats og bænkpres
 • Station 2 – kabeltrækkene: To kabeltræk med masser af indstillingsmuligheder i højden, der kan belastes individuelt med 50 mm-vægtskiver – udvekslingsforhold 2:1
 • Station 3 – armhævningsstang: Mange forskellige grebsbredder og -muligheder: Over- og underhåndsgreb samt parallelgreb
 • Station 4 – dipstation: Højdejusterbar dipstation med to grebsbredder til dips eller ben-/knæløft
 • Station 5 – fri vægtstangstræning: Højdejusterbare sikkerhedsholdere | Stangholder og sikkerhedskrog | J-hooks giver også mulighed for træning med en vægtstang (mindst 200 cm)
 • Station 6 – Core Trainer/Landmine: Den bevægelige holder til 50 mm-vægtstænger giver f.eks. mulighed for T-Bar-roning eller enarmet skulderpres
 • Slut med rod! 4 opbevaringsstænger til 50 mm-skiver og en lodret opbevaringsmulighed for en 50 mm-vægtstang
 • Inkl. polstret rulle, der kan anbringes på stangholderen og som støtter under maveøvelser og mange andre øvelser
 • Stangholder, J-hooks, dipstation kan indstilles frit i højden og tages af, når de ikke er i brug
 • Ekstra sikker: Ikke kun på grund af Smith-stativet med to sikkerhedsmekanismer, men også fordi hvert højdeindstilleligt tilbehør er sikret med en ekstra sikkerhedsstift bagpå
 • Vores anbefalede tilbehør:
  • Træningsbænk til bænkpres og skulderøvelser
  • Tricepstov og andet trækudstyr til kombination med kabeltrækket
  • Slyngetræner
  • Vægtskiver med 50 mm-hul
  • Vægtstang med 50 mm-holdere
  • Pull-Up-bånd til støtte under armhævninger
 • Medfølger: 2 stropgreb, dip-attachment, stangholder, J-hooks, fjederklemmer, polstret rulle
 • Kabeltrækkets udvekslingsforhold: 2:1
 • Kabelvandring/kabeltrækkenes maksimale udtrækningslængde: 180 cm
 • Maksimal belastningsevne for de enkelte stationer:
  • Dip-station: 200 kg
  • Armhævningsstang: 180 kg
  • Kabeltræk: 200 kg pr. side
  • Smith-vægtstang: 200 kg
 • Opstillingsmål - Taurus Multi Smith: (L) 160 cm x (B) 200 cm x (H) 221 cm

Sæt nye mål

Taurus Multi Smith hjælper dig med at komme rigtigt i gang ved hjemmetræning. Effektive og individuelt tilpassede træningsplaner har frem for alt brug for én ting: Muligheder. Derfor er der på Multi Smith især lagt stor vægt på 3 faktorer: Størst mulig øvelsesvariation, tilpasningsevne og mulighed for udvidelse. Styrk dine stabiliseringsmuskler, eller træn hovedpunkter med målrettede, isolerede øvelser. Med Multi Smith udnytter du alle fordele ved fri vægttræning og kan samtidig profitere af kabeltrækket med de fleksible anvendelsesmuligheder. Med mere tilbehør som alternative kabeltrækhåndtag, stropper eller en træningsbænk opnår du en endnu større variation af øvelser.

Pladsbesparende allround-maskine

Sammen med Bodyweight-stationerne fordeler hele 6 stationer sig på kun 3,20 m². Det er ikke kun pladsbesparende men skaber også orden i dit Home Gym. Især på dette område kommer praktiske features til deres ret: Du får to holdere til 50 mm-vægtstænger og fire opbevaringsstænger til 50 mm-vægtskiver. Vægtsystemets fordele: Vægtskiverne kan både anvendes til kabeltrækket, Smith-maskinen og 50 mm-vægtstængerne. Du kan desuden indstille kabeltrækmodstanden yderst præcist ved montering af vægtskiver. Attachments som dip-stationen kan fastgøres bagest på stellet, når de ikke er i brug.

Kom i mål stabilt og sikkert

Det robuste stel med en tykkelse på 2 mm giver optimal stabilitet og belastningsevne. Også når det gælder kabeltrækket lægger Multi Smith vægt på maksimal kvalitet: De fremragende trækegenskaber giver dig en væsentlig fordel under den rene udførelse af dine øvelser. Ved sveddryppende træning anbefales det at anvende en gulvbeskyttelsesmåtte, der ikke kun beskytter underlaget mod sved, men også mod ridser. Og især under fri vægttræning dæmper beskyttelsesmåtten effektivt træningsstøjen.

Taurus Multi Smith er udviklet til begyndere inden for fri vægttræning og passionerede eliteudøvere. Både under begyndertræning og under træning med tunge vægte er sikre sikkerhedssystemer af stor betydning. Derfor har Smith-maskinen ikke kun en letbevægelig fastlåsningsmekanisme men også et ekstra "gribende" sikkerhedssystem. Sikkerhedsstifter får det påmonteret udstyr (attachments) til at sidde godt fast.
Taurus Multi Smith PriserTaurus Multi Smith Priser

Yderligere informationer om denne garanti finder du i producentens garantibetingelser. Produktgarantien er en garanti, som gives af fabrikanten og har ingen indflydelse på dine rettigheder som forbruger jf. den danske købelov om reklamationsret.

Producentgaranti Garanti
Hjemmebrug 2 år

Din bedømmelse er gemt
Der er desværre opstået en fejl. Venligst tjek dine data.
5
23
4
11
3
0
2
0
1
0

4.68 af 5 stjerner

(34 Kundebedømmelser)

Fitshop's vurdering
Udstyr
Stabilitet
Træningsmuligheder
justering

Skriv en produktbedømmelse og vind en gavekupon på 3700,00 DKK eller erstatning af købsprisen. Du vælger selv!

1 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Nem at samle. God bruger vejledning. Hurtig levering kun 4 dage. Er meget tilfreds med det hele.
Super multi funktions rack
1 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Jeg har trænet i mange år i fitness centre, og da jeg i sin tid fik tvillinger valgte jeg at starte op på mit eget fitness center i garagen. Det er 12 år siden i dag og jeg savnede kvalitets maskiner fra centrene. Derfor valgte jeg efter corona at sælge det gamle setup og lede efter fitness center kvalitet. Og det fandt jeg med Taurus Multi Smith. Jeg så den i butikken i København, hvor jeg fik super service. Jeg fik prøvet mange funktioner og kunne straks mærke at det var kvalitet. Den er relativt kompakt, hvilket er super til min garage og med både smith stativ og kabeltræk var det en nem beslutning. Opsætning var også lige til. Jeg kan varmt anbefale Taurus Multi Smith til den seriøs sports udøver, der gerne vil træne med massere af øvelses muligheder og kvalitet. ... [læs mere]
0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Hvis du har rådighed i budgettet til dette ville jeg ikke tøve… Jeg har aldrig været gladere for et køb end jeg er for dette. Fremragende kvalitet og robusthed
0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Det perfekte produkt til, hvis man vil have en smith machine, som kan det til perfektion og tilbyder meget mere. Jeg bliver stadig forundret over hvor mange øvelser og træningsmuligheder man har, og jeg bliver kun mere og mere glad for den!
0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Fed multimaskine, perfekt til mit og den bedre halvdels behov. Vi har lavet eget fitnessrum i kælderen, og det passer super godt ind. Kan hvad det skal. Og mere til.
0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
God robust maskine der står stabilt og emmer af høj kvalitet. Den har god robusthed og er lavet af gode materialer, som jeg forventer vil holde i mange år frem.
0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Jeg er så glad for denne multimaskine, som jeg nu har haft i en måneds tid. Jeg træner langt oftere herhjemme nu, frem for at tage i fitness centret, fordi det bare er lettere, og nu har jeg alt, hvad jeg ellers normalt bruger til min styrketræning, derhjemme. Så jeg er meget tilfreds med denne multimaskine, må man sige!
Multitalent mit Detailschwächen
2 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Der Rahmen ist sehr stabil und kippsicher. Die geführte Hantelstange läuft mit höheren Gewichten sauber. Bar catcher und J-hooks sitzen sauber ohne Spiel. Die Dip-Station sitzt dagegen wackelig wenn auch sicher. Die Führung der Seilzuggewichte hakt schon bei leicht unterschiedlicher Beladung innen und außen (ab 2.5kg Unterschied! Die Kunststoffendkappen der Seilzüge werden durch die scharfkantigen Rollenführungen in kürzester Zeit unschön beim Endanschlag zerspant. Die Sicherheit beeinflusst keiner der Detailmängel-der ruckelige Seilzug nervt dagegen, da man ständig Scheiben um erteilen muss.... Vielleicht ist es auch Montagefehler durch den Aufbauservice?! Dieser hat ansonsten tadellos funktioniert! ... [læs mere]
Completo y versátil
0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Muy contento con la compra de este multipower, sobre todo por la versatilidad que ofrece. Tiene de todo: barra guiada, para hacer dominadas, poleas ajustables en altura para distintos ejercicios, accesorio para entrenar el tronco... La estructura es súper estable. Realmente es como entrenar en el gimnasio. Y como viene con soportes para los discos, queda todo muy recogido. Se podría mejorar si incluyera un banco, pero bueno, tocará ahorrar y completarlo en unos meses.
Tolles Gerät
1 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Wirklich eine tolle Station. Sehr stabil. Preis Leistung einwandfrei. Aufbau hat super funktioniert. Service der Forma war spitze. Jetzt kanns losgehen das hometraining!Fitshop tester alle motionsredskaber grundigt. Derefter vurderer vores team, som består af idrætsuddannede medarbejdere, aktive sportsmænd og service-teknikere med mange års erfaringer, produkterne i de forskellige kategorier. Ved hjælp af Sport-Tiedjes vurderinger kan du lettere sammenligne produkterne med hinanden og finde frem til dét træningsredskab, som passer til din træning. .
motionsredskaber
Prøv redskaberne personligt i butikken nu!
67x i Europa
Europas Nr. 1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
67x i Europa