WaterRower

WaterRower - Overblik over alle kategorier (4)
I 1987 blev WaterRower opfundet af den amerikanske roer John Duke. Med det formål at udvikle en romaskine , der ligner (ro)træning på vandet så meget som muligt, blev der skabt en virkelig innovativ romaskine.

Romaskinerne fra WaterRower er særligt overbevisende med deres innovative vandsystem, som simulerer og løbende regulerer modstanden under roning. Træning med en WaterRower giver dig hjemmetræning af høj kvalitet.

Alle Waterrower romaskiner er udstyret med en træningscomputer, der tydeligt viser dig alle relevante træningsdata, fx effekt i watt, puls, slagfrekvens, træningsdistance, energiforbrug.

Den gratis rosoftware We-Row hjælper med at øge motivationen, fordi den giver dig mulighed for at bruge din romaskine trådløst til at ro mod andre WaterRower ejere eller en computermodstander.

WaterRower blev oprindeligt udviklet til den professionelle sektor, men blev hurtigt det attraktive rovalg til hjemmetræning. Waterrower romaskinerne er lavet af ægte træ (aske, kirsebær, valnød) rustfrit stål af høj kvalitet og metal, og er et absolut blikfang i din stue.

Denne fås eksklusivt og KUN hos Fitshop Waterrower romaskine også i bøg!

Derudover tilbyder vi dig det helt rigtige tilbehør til din WaterRower romaskine, z.B.Waterrower øvelses-DVD, Waterrower beskyttelsesmåtte, Waterrower vandfarve, Waterrower klortabletter, Waterrower tabletholder osv.
motionsredskaber
Prøv redskaberne personligt i butikken nu!
67x i Europa
Europas Nr. 1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
67x i Europa