WaterRower romaskine ask natur

Artikel.nr WR115
 • På lager
 • Forsendelse- og leveringsbetingelser: Spørg om fragtomkostningerne
Nu I dag kr. 10.816,00
inklusive 25% moms
Fitshop's vurdering
Udstyr
Holdbarhed
Bevægelse
 • Levering via UPS
WaterRower-romaskine i lækkert design

WaterRower-romaskine i lækkert design

Støjsvag og ekstremt effektiv – som roning i den virkelige verden!
 • Vandmodstandssystem Behagelig, harmonisk rofornemmelse
 • Lækkert design Passer perfekt ind i enhver bolig
WaterRower romaskine ask natur Pladsbesparende og stilfuld

Pladsbesparende og stilfuld

Med sit stilfulde design af lækkert asketræ passer WaterRower Ask ind i alle boliger som et eksklusivt møbel. Ved hjælp af transporthjul er den let at skubbe hen på det ønskede sted og fylder med sine kompakte mål i opstillet udgave ikke mere end en stol. Træning.
WaterRower romaskine ask natur Mere komfortabelt og ergonomisk sæde

Mere komfortabelt og ergonomisk sæde

Sædet på WaterRower Ask har en ergonomisk formet polstring, hvor du kan sidde komfortabelt. Den ergonomiske rullevogn kan belastes med op til 150 kg kropsvægt. De 8 hjul m. kugleleje er slidfri og kører støjfrit og jævnt over skinnerne. Ønsker du endnu mere komfort er det muligt at udstyre sædet med en WaterRower Ergo-siddepude.
WaterRower romaskine ask natur Realistisk vandmodstand

Realistisk vandmodstand

WaterRower giver dig takket være vandmodstandssystemet en særligt realistisk oplevelse af roning. Vandbeholderen udgør det centrale element og giver dig en fornemmelse af roning, der kan måle sig med roning i virkeligheden. Oplev den fantastisk blide og støjfri rofornemmelse og styr intensiteten, som du træner med, individuelt ved hjælp af din trækstyrke.
WaterRower romaskine ask natur Ergonomisk fodplade

Ergonomisk fodplade

De ergonomiske fodplader kan indstilles i højden. Justerbare fodremme giver optimal fastholdelse og giver maksimal sikkerhed til din rotræning. Fødderne på WaterRower Ask af naturgummi af høj kvalitet er ekstremt belastbare, giver den nødvendige fiksering på gulvet og skåner samtidig gulvet mod ridser.
WaterRower romaskine ask natur S4-præstationsmonitor

S4-præstationsmonitor

S4-præstationsmonitoren er udviklet specielt til træning med romaskine. Her har du overblik over de vigtigste ydelsesparametre. Blandt andet vises hastighed i meter pr. sekund eller miles per hour, antal åretag pr. minut, watt og kalorieforbrug samt tilbagelagt distance. Derudover er S4-præstationsmonitoren kompatibel med et pulsbælte til måling af din puls.
WaterRower romaskine ask natur Massive skinner

Massive skinner

Selv større personer kan med de lange løbeskinner afvikle deres træning komfortabelt på WaterRower-romaskinen Ask. Til trænende personer med en højde på 2 meter og derover anbefales de stabile træskinner i XL-længden for at opnå en optimal og behagelig træning. Kontakt os gerne ved behov.

 • Roergometer til den ambitiøse hjemmeroer og til studiebrug!
 • WaterRower ask, natur.
 • Generering af modstanden per vandhjul: Jo stærkere du trækker, jo større bliver modstanden. Roningens virkelige dynamik bliver således gengivet på en ideel måde. Intensiteten stiger i takt med hastigheden. Du bestemmer derfor selv tempoet på en naturlig måde. Grundmodstanden indstilles trinløst ved hjælp af den mængde vand, du fylder i beholderen!
 • LCD-display med visning af: Træningsstrækning, watt, slagfrekvens, total strækning, hjertefrekvens (i forbindelse med en Polar-modtager)
 • Pulsmåling via brystbælte mulig: Du har såvel brug for en Polar-modtager som et Polar-kompatibelt brystbælte ( fåes som tilbehør).
 • Kan lynhurtigt pakkes sammen til 57x50cm²
 • Resultatet af et 6 ugers (trænings-) studie på en WaterRower romaskine:
  - Signifikant forbedring af udholdenhedsevnen
  - Sænkning af den procentuale kropsfedtandel
  - Forbedring af den subjektive velvære hvad angår sundheds- og træningstilstand
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Opstillingsmål - WaterRower romaskine ask natur: (L) 210 cm x (B) 56 cm x (H) 53 cm
  sammenklappet - WaterRower romaskine ask natur: (L) 56 cm x (B) 53 cm x (H) 210 cm

WaterRower-romaskine Ask

WaterRower-romaskinen Ask giver dig den perfekte syntese mellem fremragende kvalitet og tidløst design. WaterRower-romaskiner produceres bæredygtigt og miljøvenligt med grundigt håndværk i USA. Det naturlige råstof træ og kærligheden til detaljen gør WaterRower Ask til et unikum. Det smukke og elegante design er banebrydende og følger målet om at integrere sportsredskaber i vores hverdag. Når du er færdig med din træning, kan romaskinen let klappes sammen, så du sparer plads. Det lækre trædesign gør virkelig indtryk i enhver boligindretning. Roning på WaterRower giver dig en optimal helkropstræning, forbedrer din kropsholdning og fremmer din generelle sundhed. Træningsmodstanden skabes her af det naturlige element vand. Du bestemmer altså med hvert åretag selv intensiteten, så WaterRower Ask er brugbar i alle aldre og til ethvert træningsniveau. Ikke mindst den særligt stabile forarbejdning sikrer, at romaskinen fra WaterRower er godkendt til professionel brug i fitnesscentre og offentlige institutioner.

Næsten som en ægte oplevelse af roning – takket være vandmodstanden

Har man prøvet at ro, ved man, at den behagelige stilhed, og den karakteristiske plasken fra vandet har en helt utrolig afslappende effekt. Med en WaterRower-romaskine kan du også opnå den effekt derhjemme. For intet kommer så tæt på ægte roning, som en romaskine med vandmodstandssystem. Udover den afslappede atmosfære på WaterRower Ask, imponerer den realistiske fornemmelse af roning også. Med hvert åretag mærker du vandet og bestemmer ved hjælp af dine åretag selv den intensitet, du vil træne med. Robevægelsen er meget skånsom for leddene og skåner især rygsøjlen. Derudover aktiverer du med en hel robevægelse ca. 80% af muskulaturen, hvilket gør rotræning til en absolut allrounder inden for træning.

We-Row – udvid din rotræning

Med den gratis træningssoftware We-Row tilbyder WaterRower dig en lang række muligheder for at bringe din træning op på næste niveau. Appen giver dig mulighed for at måle dig med op til 7 andre roere i hele verden og starte dit eget løb. Vil du hellere træne alene? Her giver We-Row dig også en lang række muligheder. Udvid din rotræning ved at modtage nøjagtige optegnelser og grafikker over afviklede rotræningspas. Øg dine præstationer eller del dem med andre We-Row-brugere. Appen har en enkel og overskuelig menuguide og alt hvad der kræves er en internetforbindelse, den integrerede S4-monitor og den gratis We-Row-app – så er du klar til at gå i gang!

Yderligere informationer om denne garanti finder du i producentens garantibetingelser. Produktgarantien er en garanti, som gives af fabrikanten og har ingen indflydelse på dine rettigheder som forbruger jf. den danske købelov om reklamationsret.

Producentgaranti Garanti
Hjemmebrug 2 år
Semiprof. brug 2 år
Prof. benyttelse 2 år

Din bedømmelse er gemt
Der er desværre opstået en fejl. Venligst tjek dine data.
5
492
4
44
3
4
2
0
1
1

4.9 af 5 stjerner

(541 Kundebedømmelser)

Fitshop's vurdering
Udstyr
Holdbarhed
Bevægelse

Skriv en produktbedømmelse og vind en gavekupon på 3700,00 DKK eller erstatning af købsprisen. Du vælger selv!

0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Dejlig beroligende lyd når man ror, fedt design og god holdbarhed, jeg beholder den langt frem
0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Jeg fik denne romaskine i gave, og jeg er super glad for den! Jeg har allerede brugt den flere gange om ugen i noget tid, og jeg kan mærke, at jeg begynder at komme i form af at brug den og få mere markerede skuldre.
0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Fremragende maskine. Behagelig i brug, giver en virkelig god fornemmelse af at ro – og med en god lydkulisse. Designet er af en sådan karakter at man kan have maskinen stående fremme, den skæmmer ikke! Finish og kvalitet er helt i top. – Kan ubetinget anbefales!
1 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Det er en virkelig god romaskine. Min kone og venner synes også at den har et lækkert design og ser flot ud. Lyden af vand er rar, og kan faktisk give forestillingen om at man er ude på en rigtig sø. Det betyder dog at man skal skrue lidt op for lyden på fjernsynet, hvis man vil se noget imens man ror. Det var svært at sætte fodstøtten på stykket med vandbeholderen. Jeg blev nød til at lave to huller lidt større, før jeg fik delene til at passe sammen. Man kan ikke se det, da det var på bagsiden af fodstøtten. Der følger en engelsk brugsvejledning med. Det opdagede jeg lidt for sent. Jeg brugte den tyske, hvilket var lidt anstrengende. Det er lidt besværligt at fylde vand på, men det går. Jeg har købt en I-padholder til, da jeg på den måde kan få min datter til at træne lidt. Det er en god investering.... [læs mere]
0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Superb romaskine, kvalitet er i top og føles fuldstændig som at ro på vandet.
Hochwertiges Rudergerät
1 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Der Waterrower ist ein hochwertiges Rudergerät, mit dem das Training richtig Spaß macht! Die Beratung bei Sport Tiedje ist einfach klasse.
Wie erhofft ein spitzen Gerät…..
0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Wie erhofft ein spitzen Gerät. Vom ersten TAG an, macht das Training Spaß. Aufbau war leicht und schon beim aufbauen war die super Qualität zu erkennen. Meine Frau und ich trainieren fast täglich. Wir sind begeistert. Viele Grüße MARKUS
Wertig und funktionell
1 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Ich habe das Gerät nun schon ein paar Monate. Aus Erfahrung warte ich gerne ein wenig bis ich eine Bewertung verfasse, da sich ja nicht immer sofort Schwachpunkte offenbaren. Ich darf jedoch sagen, dass es keine nennenswerte Schwachpunkte (zumindest nach meinem Empfinden) gibt. Das Gerät ist wertig, robust und durch den verwendeten Rohstoff Holz auch nachhaltig. Das Design ist ansehnlich, auch wenn ich mir das Gerät nun nicht wirklich ins Wohnzimmer stellen wollen würde. Was ich aber auch nebensächlich finde und Geschmackssache ist. Die einzigen zwei Punkte was mir nicht so gut gefällt wäre zum einen die Fußhalterung. Das Plastik wirkt zum Rest des Gerätes billig und passt für mich nicht ganz zum restlichen Eindruck des Gerätes. Außerdem hätte ich mir gewünscht das die Fußhalterung im Kompletten verstellbar ist. Also auch die Fußschlaufen, so dass man diese auch nach unten oder oben verstellen kann. So könnte man die Einstellung noch ergonomischer vornehmen und nicht nur auf die Größe der Füße anpassen. Der zweite Punkt wäre das Zubehör. Ich habe mir den Bluetooth Adapter später dazu gekauft, dass ist auch gut so und bereue die Entscheidung nicht. Aber mal ehrlich was kostet das Teil in der Herstellung....... Ich kenne mich da ein bisschen aus und denke bei einem Gerät in dieser Preisklasse kann man das doch grundsätzlich in der Serienausstattung schon mit Bluetooth ausliefern. Das ist doch auch ein gutes Verkaufsargument, Wegen dieser zwei Kleinigkeiten nur 4 statt 5 Punkte. Ansonsten wären es glatte 5 Sterne. Aber wie gesagt, an und für sich bin absolut Top zufrieden. Ich kann das Gerät nur empfehlen. VG Markus ... [læs mere]
WR115
0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Sehr hochwertige Ausführung und einfache und komplikationslose, geräuschlose Benutzung des Sitzes, nur angenehmes Wasserrauschen zu hören. Toller Lieferservice mit Aufbau von freundlichen Mitarbbeitern des Hauses Tiedje. Wir sind sehr zufrieden.
WR115
0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Nach langer Zeit der Unsportlichkeit sowie mehreren Anläufen von unterschiedlichen sportlichen Aktivitäten haben wir uns für den Kauf eines Rudergerätes entschieden. Wichtig war uns die Anschaffung eines hochwertigen Sportgerätes. Der WaterRower erfüllt diese Ansprüche vollstens. Die Verarbeitung natürlicher Rohstoffe kam uns sehr entgegen. Das Wasserrauschen beim Training gibt einen das Gefühl direkt auf dem Wasser zu sein. Zudem waren wir äußerst zufrieden über die professionelle Beratung in dem Sport-Tiedje Fachgeschäft in Frankfurt auf der Hanauer Landstraße. Zusammenfassend können wir sagen, dass wir den Kauf bis heute nicht bereut haben und Sport-Tiedje uns als Kunden behalten wird.... [læs mere]Fitshop tester alle motionsredskaber grundigt. Derefter vurderer vores team, som består af idrætsuddannede medarbejdere, aktive sportsmænd og service-teknikere med mange års erfaringer, produkterne i de forskellige kategorier. Ved hjælp af Sport-Tiedjes vurderinger kan du lettere sammenligne produkterne med hinanden og finde frem til dét træningsredskab, som passer til din træning. .
motionsredskaber
Prøv redskaberne personligt i butikken nu!
67x i Europa
Europas Nr. 1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
67x i Europa