Køb Bordtennis hos Fitshop - Europas nr. 1 inden for hjemmefitness

Bordtennis

Vælg det helt rigtige inden for sport og fitness! Har du spørgsmål til valg af produkt, kan du kontakte vores kompetente medarbejdere på 80 90 16 50. Vi sidder klar til at vejlede dig!

Bordtennis - spil dig i topform

At spille bordtennis er ikke kun sjovt - man kommer også i god form. Særlig kravene til reaktion, hastighed og kropsbeherskelse fordrer og træner din krop. Derudover fremmer det også udholdenheden, specielt når spillet er længervarende.

Velegnet for alle og enhver: Bordtennis som fritidssport og eller på konkurrenceplan

Bordtennis er ligeledes populært hos voksne og børn pga. spillets underholdende og helbredsmæssige egenskaber. Bordtennis kan både dyrkes som fritidsbeskæftigelse eller konkurrencesport. Spillet er såmænd en god udligning for en siddende hverdag på kontoret.

Hvilket udstyr er nødvendigt for at spille bordtennis?

For aktivt at kunne dyrke denne fremragende sportsgren behøver man sådan set kun en bordtennisplade, bats og bolde. Dermed kan spillet straks begynde. Så du længst mulig har glæde af dit bordtennisudstyr tilbyder vi udelukkende kvalitets redskaber fra etablerede bordtennis producenter som bl.a. Kettler, Cornilleau og Sponeta.

Bør du købe en indoor eller outdoor bordtennisplade?

Hvis du gerne vil spille udenfor i godt vejr, bør du vælge en udendørsplade. Ønsker du til gengæld at spille indendørs, er en indendørsplade det helt rigtige valg. Den ene eller den anden plade er altså ikke at foretrække rent kvalitetsmæssigt; men i stedet er det vigtigt at vælge den type bord, som passer til, hvor det skal stå, da de to typer kan tåle forskellig luftfugtighed, kulde mv.

Iblandt vores sortiment af bordtennisudstyr finder du et stort udvalg af:

motionsredskaber
Prøv redskaberne personligt i butikken nu!
67x i Europa
Europas Nr. 1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
67x i Europa