Køb Elcykler & Cykler hos Fitshop - Europas nr. 1 inden for hjemmefitness

Elcykler & Cykler

Vælg det helt rigtige inden for sport og fitness! Har du spørgsmål til valg af produkt, kan du kontakte vores kompetente medarbejdere på 80 90 16 50. Vi sidder klar til at vejlede dig!

Der er sket en udsædvanlig videreudvikling af Elcykler & Cykler siden cyklen blev opfundet og i takt med udviklingen af den moderne cykel har kravene også ændret sig. I dag findes der talrige modeller og cykel-trends, som omfatter både cykler til børn og voksne. Udover nye, flotte design focuseres der især på områderne sikkerhed og komfort.

Cykel-trend: Sikkerhed

Sikkerhedskravene til børnecykler er høje. En af eksperterne inden for børnecykler er Puky børnecykler, som Fitshop også har med i sortimentet. Dine børns sikkerhed er vigtig for os og derfor tilbyder Sport-Tiedje kun cykler af høj kvalitet. Det er sjovt at cykle, men du kan også fremragende bruge cyklen som ledskånende motionsredskab.

Cykling: Motionstræning med komfort

Du kan holde dig i form ved at cykle! Du kan træne din udholdenhed og samtidig sætte gang i din fedtforbrænding med ledskånende bevægelser. Når man taler om sport og sikkerhed, må man heller ikke glemme en ny cykel-trend, nemlig cykler med motor som understøtter dig, når du cykler. Vi tilbyder vi sikre børnecykler fra Puky.

Hvis vejret er dårligt, kan du også cykle indenfor, f.eks. på et af vores motionscykler. Således kommer du sikker og sund i form hele året rundt.
motionsredskaber
Prøv redskaberne personligt i butikken nu!
67x i Europa
Europas Nr. 1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
67x i Europa