Bowflex SelectTech Bluetooth 560 håndvægte

Artikel.nr BF-100825
-%
Vejl. Pris
Tidligere pris
kr. 4.565,00
Denne artikel er ikke på lager
  • Bowflex SelectTech håndvægtssæt 560 - De første smart-håndvægte i verden!
  • Hver håndvægt kan indstilles mellem 2,3 til 27,2 kg.
  • Nem vægtjustering ved at dreje på håndtaget.
  • Integreret Bluetooth Smart Technology synkroniserer træningsdata med Bowflex appen.
  • Bowflex SelectTech appen er kompatibel med Apple enheder med iOS 9.0 eller nyere og de fleste Android enheder med version 5.0 eller nyere.
  • Tæller gentagelser, sæt og vægt.
  • Bowflex SelectTech appen har mere end 70 træningsøvelser og optager dit bevægelsesforløb.
  • Fantastisk visning af øvelsesudførslen i realtid.
  • Kræver to AA-batterier (ikke inkluderet i leveringen).

Det første smart-håndvægtssæt i verden

Det velkendte Bowflex håndvægtssystem har i mange år været meget populært blandt fitnessfolk. De nye og patenterede 560 SelectTech håndvægte løfter styrketræning til et helt nyt niveau. De innovative håndvægte er udstyret med en integreret Bluetooth Smart Technology. I kombination med den gratis tilgængelige Bowflex 3DT app forvandles systemet til en personlig træner.
Den integrerede sensor tæller ikke kun antallet af gentagelser og sæt, men også kalorieforbruget, hastighed og øvelser. Ved hjælp af appen kan du se din øvelsesudførelse i realtid på din smartphone eller tablet. Den brugervenlige app har desuden mere end 70 forskellige øvelser og videoer, der præcist forklarer øvelserne og deres udførelse. Der er mulighed for pulsmåling med et egnet pulsbælte (fås separat), så du kan holde ekstra øje med dine træningsfremskridt.

16 vægtpar i et sæt

Med de nye Bowflex håndvægte 560 undgår du at skulle købe i alt 16 vægtpar. Håndvægtene kan justeres mellem 2,27 og 27,2 kg. Vægten justeres ved at dreje på grebet. Den aktuelt indstillede vægt vises direkte på LCD-displayet og kan vises i pund (lbs) eller kilogram.
Bowflex står for allerhøjeste kvalitet indenfor hjemmetræning. 560 SelectTech håndvægtene er ekstremt robuste og kompakte. Det enkle og stilfulde design ser godt ud i alle træningsrum. Håndvægtene ligger godt i hånden og har en meget behagelig overflade, der giver et godt grip. Ved hjælp af den intelligente app og den integrerede Bluetooth teknologi byder det kompakte system på vægttræning i allerhøjeste klasse.

For forbrugeren gælder almene lovpligtige reklamationsregler.


Din bedømmelse er gemt
Der er desværre opstået en fejl. Venligst tjek dine data.
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

0 af 5 stjerner

(0 Kundebedømmelser)



Skriv den første bedømmelse!

Fitshop tester alle motionsredskaber grundigt. Derefter vurderer vores team, som består af idrætsuddannede medarbejdere, aktive sportsmænd og service-teknikere med mange års erfaringer, produkterne i de forskellige kategorier. Ved hjælp af Sport-Tiedjes vurderinger kan du lettere sammenligne produkterne med hinanden og finde frem til dét træningsredskab, som passer til din træning. .
motionsredskaber
Prøv redskaberne personligt i butikken nu!
67x i Europa
Europas Nr. 1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
67x i Europa