WaterRower romaskine Performance egetræ

Artikel.nr WR-10126
På lager
Spørg om fragtomkostningerne
Levering via spedition
-0%
Vejl. Pris
Tidligere pris
kr. 12.497,00

Fitshop's vurdering
Udstyr
Holdbarhed
Bevægelse
WaterRower Performance Ergometer

WaterRower Performance Ergometer

Specialmodel med kraftigt ekstraudstyr premium-romaskine med specialudstyr
  • Inkl. SmartRow- og tabletholder 100% sammenlignelige data til rotræning - direkte på din tablet
  • Endnu mere rokomfort - også for højere roere Forlængede skinner og professionel fodplade
WaterRower romaskine Performance egetræ Avanceret SmartRow-teknologi

Avanceret SmartRow-teknologi

SmartRow er allerede integreret i performance ergometeret. Remskiven med stregmålerteknologi giver ekstremt nøjagtige rodata om brugen af ​​kraft, slaglængde og mere. Værdierne overføres i realtid til SmartRow-appen på din smartphone eller tablet via Bluetooth og evalueres der. Så du har 100% sammenlignelige data til din rotræning.
WaterRower romaskine Performance egetræ Smartphone- og tabletholder - et overblik over alle data

Smartphone- og tabletholder - et overblik over alle data

For at du kan bruge funktionerne i SmartRow-appen direkte, er ydelsesergometeret udstyret med WaterRower-smartphone- og tabletholder. Så du kan læse rodataene i appen optimalt under træning. Beslaget er også lavet af egetræ. Tabletholderen kan justeres fleksibelt i hældning og højde (140 - 206 mm).
WaterRower romaskine Performance egetræ XL-skinner - perfekt til høje roere

XL-skinner - perfekt til høje roere

Folk, der er over 2 meter høje, kan komfortabelt ro på performance ergometeret: XL-skinnerne er 10 cm længere end de konventionelle løbeskinner og er derfor lange nok til, at selv høje mennesker kan udføre alle robevægelser og også helt tilbagelænet. Så alle kan virkelig træne på performance ergometeret. Sædet med kuglelejer glider som normalt over sporet stille.
WaterRower romaskine Performance egetræ Bredere håndtag for endnu mere brugerkomfort

Bredere håndtag for endnu mere brugerkomfort

Rohåndtaget til ydeevneergometeret er 43 cm bredere end det for de andre WaterRower-romaskiner. Dette giver dig mulighed for flere grebsvarianter og stresse musklerne forskelligt. Det brede greb giver også høje roere mere komfort under ro-træningen.
WaterRower romaskine Performance egetræ Optimeret fodplade

Optimeret fodplade

Fodstøtten til performance-ergometeret har fået et nyt design: det specielle fodplade med justerbare professionelle fodstropper og ekstra støtte under tæerne sikrer maksimal støtte. Den nye form giver også mere benplads til brugere, der lever i større skala. Fodstøttens højde kan justeres for den optimale roposition.
WaterRower romaskine Performance egetræ Alle bekendte funktioner i den originale WaterRower

Alle bekendte funktioner i den originale WaterRower

Med ydelsesergometeret vælger du den sædvanlige kvalitet af WaterRower-ro-maskinerne. Udstyret med den patenterede vandtank og den ergonomisk formede padle, vil du opleve en helt naturlig og jævn roning med vandmodstanden. Det robuste ro-ergometer er lavet af nordamerikansk appalachianik fra bæredygtigt skovbrug.

  • Integreret smartphone- og tabletholder (140-206 mm)
  • Udstyret mit XL-skinner - dermed kan personer over 2 m også træne perfekt på romaskinen
  • De nye professionelle fodremme giver dig endnu mere stabilitet og justeringsmuligheder under træningen
  • Inkl. transporthjul - træn når du vil, og hvor du vil
  • Kerneved af eg, der er behandlet med "dansk olie"
  • Kompatibel med SmartRow appen - tilgængelig i Google Play Store og Apple AppStore
  • Gem dine træningsdata og hold øje med dine træningsfremskridt
  • Inkl. den intelligente SmartRow kasteblok
  • Den viste tablet medfølger ikke
  • Maks. brugervægt: 150 kg
  • Opstillingsmål - WaterRower romaskine Performance egetræ: (L) 220 cm x (B) 56 cm x (H) 52 cm
    sammenklappet - WaterRower romaskine Performance egetræ: (L) 52 cm x (B) 56 cm x (H) 220 cm

WaterRower romaskine Performance egetræ: ny teknologi – dokumenteret kvalitet

Den WaterRower romaskine Performance egetræ er det nyeste medlem af WaterRower-familien. Til performance ergometeret har WaterRower udstyret den klassiske vandromaskine med udvalgte komponenter for endnu mere ydelse og komfort. Resultatet er et ekstremt avanceret roergometer, der allerede kombinerer alle de vigtige funktioner til præstationsorienteret rotræning.

SmartRow – den bedste feedback på din træning

Med WaterRower romaskine Performance egetræ kan du evaluere dine træningsprogrammer i henhold til professionelle standarder med den højeste præcision. Dette er muliggjort af den intelligente SmartRow -skive, der erstatter S4-performance-monitoren på performance-ergometeret. Dette giver dig helt nye muligheder for træningsevaluering og sporing. Den indbyggede spændingsmåler kan konvertere den kraft, der genereres under træning, 100% nøjagtigt til en målbar og håndgribelig enhed (watt) - helt uafhængig af vandstanden i tanken. Det betyder, at din præstation altid er sammenlignelig, uanset hvilken mængde vand eller hvilket præstationsergometer du træner med.

Du kan sende alle nyerhvervede træningsværdier direkte til din smartphone eller tablet via Bluetooth og vise dem i WaterRower SmartRow-appen . Der analyseres blandt andet hvert roslag nøjagtigt og vises grafisk i en kraftkurve, som du kan bruge til at optimere din slagteknik. En anden fordel ved appen er, at du kan gemme dine tidligere træningsprogrammer i historikken. Med disse funktioner har du alle relevante oplysninger såsom tid, afstand, antal slag, kalorier og watt ved hånden til enhver tid, og du kan ideelt overvåge din træningsfremgang. SmartRow-appen er tilgængelig til både Android- og iOS-enheder. En tilkobling til Apple Health og Strava er også mulig. At tilkoble en vandromaskine med en app er en absolut nyhed.

For at kunne bruge SmartRow-teknologien optimalt er WaterRower-smartphone og tabletholder (140–206 mm) allerede inkluderet i performance ergometeret. Så du har altid dine træningsdata synlige, eller du kan se film og serier på samme tid.

Bemærk: Den klassiske WaterRower kan eftermonteres med SmartRow-teknologi, men dette kræver, at brugeren udskifter afbøjningsskiven med SmartRow-trækskiven. Med ydeevneergometeret sparer du dig selv dette trin, fordi SmartRow-rullen allerede er installeret her.

Endnu mere rokomfort - også for høje roere

Ud over SmartRow-teknologien og tabletholderen tilbyder WaterRower romaskine Performance egetræ et ekstraudstyr, som øger komforten under rotræning.

Disse inkluderer eks. XL-skinner , der gør det muligt for personer over 2 m i højden at træne mere behageligt. Høje brugere kan læne sig tilbage og slappe af på de udvidede skinner uden begrænsning. Derudover blev der installeret en speciel fodplade med professionelle fodremme . Håndtaget er også nyt for performance ergometeret: Det er bredere og giver derfor mere komfort - især for høje brugere.


Yderligere informationer om denne garanti finder du i producentens garantibetingelser. Produktgarantien er en garanti, som gives af fabrikanten og har ingen indflydelse på dine rettigheder som forbruger jf. den danske købelov om reklamationsret.

Producentgaranti Garanti
Hjemmebrug 24 måneder
Semiprof. brug 24 måneder
Prof. benyttelse 24 måneder

Din bedømmelse er gemt
Der er desværre opstået en fejl. Venligst tjek dine data.
5
31
4
1
3
0
2
0
1
0

4.97 af 5 stjerner

(32 Kundebedømmelser)

Fitshop's vurdering
Udstyr
Holdbarhed
Bevægelse


1 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Super romaskine i virkelig lækker byggekvalitet. Det første stykke træningsudstyr, der mere ligner et lækkert møbel, frem for noget der kun hører hjemme i et fitnesscenter. Fornemmelsen af ægte roning kommer ikke meget tættere på end med denne maskine. Ingen generende støj eller vibrationer, så genial til hjemmetræning uden at vække resten af familien. Med den fabriksmonterede SmartRow enhed, bliver træningen automatisk registreret i en veludført App til smartphone/tablet, ydermere kan denne dele data med Strava samt Apple Health. Dejligt at puls bliver målt med Bluetooth pulsbælte, i stedet for at der skal købes ekstra udstyr i form af pulsmodtager (som til fx WaterRower s4) Samlingen af maskinen er enkel og beskrevet godt i medfølgende manual, samt videoer i SmartRow appen som alternativ. Alt i alt super tilfreds med mit køb.... [læs mere]
0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Lieferung schnell und perfekt gelaufen. Aufbau in 45min erledigt. Boat Race kann kommen
Sehr zufrieden!!!
0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Ich bin mit dem WaterRower sehr zufrieden. Tolle Verarbeitung und Optik. Es macht einfach Spaß ????
0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Gutes und schnelles Service! Sehr freundlich! Sehr zufrieden!
Très, très bel objet
0 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Très qualitatif et esthétique +++ Répond entièrement descriptif
Super Rudergerät
3 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Das Gerät ist absolut spitze, kann ich nur weiterempfehlen. Bestellablauf bei Sport-Tiedje war wiederholt perfekt. Jederzeit gern wieder.
WaterRower
4 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Ich habe bei Sport Tiedje online den WaterRower Performance bestellt. Bestellvorgang und Lieferung liefen völlig unproblematisch. Sehr netter Kontakt am Telefon bei Fragen zum Gerät. Der WaterRower gefällt mir sehr sehr gut. Läuft sehr ruhig und leise. Die Verarbeitung ist ausgezeichnet und ist ein echter „Hingucker“ ;-) Der Aufbau ist super erklärt, dadurch konnte ich das Gerät ganz alleine (sogar als Frau ;-) ) in ca 30min ausbauen. Nix wackelt oder quietscht. Der erste Muskelkater war vorprogrammiert. Super Training für eine Vielzahl der Muskeln. ???????? Nicht ganz perfekt ist die Anbringung der Batterie. Das könnte etwas besser gelöst werden…aber oft muss man da ja nicht dran. ... [læs mere]
WaterRower
1 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Habe das Rudergerät WaterRower bestellt. Das Gerät ist ein Traum, kann ich nur weiterempfehlen und die Lieferung war auch fantastisch.
Top Training mit Style-Faktor
5 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Lieferung war wie erwartet einwandfrei. Der Aufbau des Waterrowers geht problemlos von der Hand und ist narrensicher. Einzig das Auffüllen mit Hilfe der beigelegten Pumpe ist etwas zeitintensiv im Vergleich mit dem restlichen Aufbau. Aber auch kein Problem. Das Training mit dem Watterrower ist super effektiv und macht richtig viel Spaß. Die richtige Technik ist beim Rudern vorausgesetzt. Besonders die vielfältigen Analysemöglichkeiten der Trainingseinheiten mit der SmartRow App bringen einen Mehrwert. Nach einem neuen persönlichen Rekord in den Online-Bestenlisten zu prüfen wie man sich im Vergleich schlägt motiviert ungemein! Fazit: Kaufempfehlung!... [læs mere]
Exzellentes Ganzkörpertraining zu Hause
10 person(er) fandt denne anmeldelse nyttig
Der WaterRower Performance bietet ausgezeichnete Trainingsmöglichkeit auf höchstem Niveau und macht auch optisch einen eleganten Eindruck: Sowohl im Trainingsmodus als auch hochgestellt an die Wand fügt sich das Gerät hervorragend ins Wohnambiente ein. Die einwandfreien Verbindungen zur Smartphone- oder Tablet-App, die Möglichkeiten, das Training darüber zu organisieren und zu dokumentieren und sich auch mit der Leistung anderer zu messen und zu motivieren, ergänzen das Gesamtpaket. Sport-Tiedje bietet darüber hinaus außerdem besten Service sowohl beim Kauf als auch danach. Insgesamt ist der WaterRower für mich die beste Kaufentscheidung gewesen: Es macht einfach Spaß, auf so gelenkschonende Art zu trainieren, die tägliche Anwendung tut richtig gut und geht tiefer, als ich das von anderen Sportarten kenne. Sehr empfehlenswert! ????... [læs mere]


Fitshop tester alle motionsredskaber grundigt. Derefter vurderer vores team, som består af idrætsuddannede medarbejdere, aktive sportsmænd og service-teknikere med mange års erfaringer, produkterne i de forskellige kategorier. Ved hjælp af Sport-Tiedjes vurderinger kan du lettere sammenligne produkterne med hinanden og finde frem til dét træningsredskab, som passer til din træning. .
motionsredskaber
Prøv redskaberne personligt i butikken nu!
67x i Europa
Europas Nr. 1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
67x i Europa